Instructeur Eerste Hulp

28e druk EHBO
28e druk EHBO werk boek

Wil jij ook zo graag instructeur EHBO – Oranje kruis worden??

Lees dan hieronder verder.

Waarom wil je instructeur worden?

Je bent al een tijdje EHBO-er en je merkt dat je het leuk vind om andere mensen te vertellen hoe leuk EHBO is. Raak jij maar niet uitgepraat over EHBO? En zou je graag jouw kennis en vaardigheden willen verbreden? Zodat jij nieuwe EHBO-ers kan opleiden? Dan is de opleiding Instructeur EHBO – Oranje kruis echt iets voor jou!

reanimatie

Duur opleiding:

De opleiding duurt +- 70 uur waarin je alle Oranje kruis theorie en vaardigheden als eerste leert. Dan volgt er het examen en na het behalen van het eerste 2 onderdelen volgen nog 3 dagen om het didactische gedeelte te leren waarna op een vaste dag in 2022 het volgende tevens laatste examen didactiek afgelegd wordt. Nadat je alle examens goed hebt volbracht ben je officieel Oranje kruis instructeur.

De kosten voor de opleiding zijn:

Certificering :Het Oranje Kruis ( HOK )
Data:zie tabel
Prijs:€ 2479,34 excl. btw / € 3000,- incl. btw
Prijs is op basis van open inschrijving;
privé opleiding 1 op 1 mogelijk prijs op aanvraag
inclusief Oranje Kruis boek en examenkosten van * € 625,- .
EHBO Koffer, Basis cursus Stop de Bloeding Red een Leven
** excl. opleiding instructeur NRR/ERC (P)BLS 50% korting op de examenkosten van ca * € 600,- (na behalen diploma Instructeur Eerste Hulp )
*prijswijzigingen voorbehouden

Cursusdata;

Introductie avond
Dinsdag 25 oktober 2022 19:00 uur

Verschillende Start data :

Startdatum 2022

Vrijdag 28 oktober 2022Examen
Het onafhankelijke examen bestaat uit 3 delen: theorie, eerste hulp vaardigheden en didactiek.

Tijdens de theorie toets krijg je 40 vragen die gaan over de stof die je geleerd heb in de lessen

Voor of na de theorie toets komt de eerste hulp vaardigheden toets. Hierin komen 4 cases aanbod die je volgende de Oranje Kruis richtlijnen dient te behandelen

Het 2e examen dag bestaat uit de didactische vaardigheden toets. Je krijgt van te voren een brief met 2 onderwerpen. Deze dien je uit te werken en voor mede kandidaten op te voeren op het examen dag.

Diploma Geldigheid
Het Diploma Instructeur Eerste Hulp is net als het Diploma Eerste Hulp 2 jaar geldig. In die periode houdt u uw kennis en vaardigheden op peil door nascholing te volgen op het gebied van de Eerste Hulp en van didactiek.

Na het behalen van het Diploma Instructeur Eerste Hulp kunt u uw bevoegdheid uitbreiden door ook voor andere modules bijscholing te volgen.

Na de opleiding:

Na het behalen van de opleiding is uw diploma 2 jaar geldig. Om het diploma geldig te houden (de her-certificering) gelden de volgende voorwaarden:
* Als instructeur EH toon je competenties aan op het gebied van zowel Eerste Hulpvaardigheden als instructievaardigheden door deze te laten beoordelen door jouw gekozen rayon.

* Wanneer je instructeur EH bent moet je voldoende nascholing binnen en/of buiten jouw gekozen rayon genieten, waarvoor je nascholingspunten ontvangt (minimaal 28 punten per twee jaar, per 4 jaar alle vaardigheden competent verklaard, verdeeld over Eerste Hulp vaardigheden en instructievaardigheden of de categorie Eerste Hulp en/of instructie niet direct aan de eindtermen gerelateerd).

Lijkt het jou ook geweldig om instructeur te worden vul dan nu het onderstaand formulier in. En dan ontvang je zo snel mogelijk alle gegevens.

Bij Ja Diploma nummer toevoegen bij onderstaand vlak
Click or drag a file to this area to upload.