EHBO Oranje kruis

Opleidingsduur: 2 dagen

EHBO Basis + AED

Prijs totaal : € 475,21 excl. BTW / € 575,- incl.BTW
Duur: ca, 16 uur 2 dagen ( 4 dagdelen ) i.c.m E-learning
Geldigheid: 24 maanden

Aankomende Evenementen

Amsterdam :

Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis.
U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt. 

Ongevallen en letsels ontstaan snel en op ieder moment, ook ernstige of zelfs levensbedreigende. In Nederland moet binnen 15 minuten ambulancehulp aanwezig zijn. Tot die tijd kunt u als hulpverlener een slachtoffer helpen en misschien zelfs het leven redden.

Weet jij wat je moet doen tijdens een ‘ongeval’ situatie??

Vaardigheidstraining staat centraal tijdens de cursus. In kleine groepen worden de verschillende levensreddende vaardigheden uitgebreid geoefend.

Het Diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis. Het Diploma kan actueel gehouden worden door het iedere 2 jaar te hercertificeren. In die periode houdt u uw kennis op peil door nascholing bij ABCD EHBO te volgen.

Cursus
Het Diploma Eerste Hulp behaalt men natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet eerst de juiste kennis en kunde worden opgedaan. Gelukkig kan dat bij ABCD EHBO, waar deze EHBO-kennis kan worden geleerd. En waar men wordt opgeleid om het examen met succes af te ronden. Het Oranje Kruis zelf verzorgt geen cursussen, maar faciliteert juist het onafhankelijke examen.

Examen
De opleiding wordt afgesloten met een examen op de laatste opleidingsmiddag.
De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.
Het examen Eerste Hulp staat open voor aankomende eerstehulpverleners vanaf 16 jaar. Het onafhankelijke examen wordt afgenomen door een examenteam van Het Oranje Kruis.
Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 4 weken van ABCD EHBO jou Diploma Eerste Hulp. Dit diploma is twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles te volgen. Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.

  • Start datum Maandag 16 januari & dinsdag 17 januari 2023

Vergoedingen
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde EHBO- opleidingen en/of reanimatie + AED opleidingen van ABCD EHBO voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.
druk op onderstaande knop om contact op te nemen voor informatie over een incompany cursus..